Volwassenen

Welkom bij Droomwevers!

 

Korte muziekfilmpjes & intros


Bekijk hier korte muziekfilmpjes en intro’s die zijn gemaakt door maar liefst honderd verschillende filmmakers die zich hebben ingezet voor het tot stand komen van de dvd’s Dromen van Dieren, Dromen over Planten, Dromen door Nederland en EUROPE ABC.

De filmmakers maken ieder hun film gebaseerd op de fantasieverhaaltjes uit de voorleesboeken van Droomwevers. De onderwerpen zijn alledaags: dieren, planten en steden. De combinatie van de uitdrukkingen op de gezichten van de dieren en  karakters en de gebeurtenissen zorgen voor een grappig en boeiend geheel.

 

 DSC 9095
 
Mensen die hebben meegewerkt

Door het werken met zoveel verschillende filmmakers/animators zorgt elke medewerker ervoor dat er extra veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de films. De films worden in iedere denkbare vorm gegoten: computeranimatie, stop-motionanimatie, cut-out, film noir, 3D, 2D, tekstanimatie, lego-animatie, celanimatie, film met acteurs, bewegende tekening, poppenkast, muziekvideo, bewegend fotoboek, soap, drama, comedy, film met gebarentaal, surrealistisch etc.

Een aantal bekende filmmakers/animators werken mee aan onze projecten, zoals Jeroen Zijlstra en Juan de Graaf, maar ook prijswinnende filmmakers zoals Akmar Nijhof en Carla Feijen.

 

Jouw kinderboek in muziek

Met onzin- en 'no-nonsense'-liedjes, geïnspireerd op de verhalen van grote kinderboekenschrijvers, slaat Droomwevers een nieuwe weg in om de gangbare muziekkeuze te verrijken met een groot aantal onbekendere muziekstijlen. We hopen op deze wijze elke luisteraar te stimuleren zijn geijkte muzikale grenzen te overstijgen.

 

 

Ben jij als begeleider op zoek naar een geschikte workshop? Om bijvoorbeeld de blik van de kinderen creatief te verruimen of ze te helpen aan een grotere woordenschat?

 

Wij organiseren voorstellingen, concerten en workshops op maat voor diverse leeftijdsgroepen. Daarnaast ontwikkelen wij ook kinderboekjes, kinderliedjes en tekenfilms die op een speelse wijze de taal- en creatieve ontwikkeling van kinderen vergroten.

 

Voor meer informatie check onze creatieve workshop Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

 

aap2 goedgekeurd door alice

“Passie is de motor die je droom aanvuurt.”

Honoré de Balzac